Borettslag & Sameier

Viking Malerservice er en miljøsertifisert malerfirma som siden 2011 har utført oppdrag for borettslag og sameier over hele Rogaland. Vi har lang erfaring med å løse større oppdrag, basert på kvalitet, trygg leveranse og høy service.

Er ditt borettslag eller sameie på utkikk etter en pålitelig og profesjonell malerentreprenør? Vår malertjeneste kan hjelpe deg med å fornye og forbedre utseendet på ditt fellesområde!

Vi har mange års erfaring med å jobbe med borettslag og sameier, og vi forstår viktigheten av å levere høykvalitetsarbeid samtidig som vi overholder tidsfrister og budsjettbegrensninger. Vi tilbyr malings- og overflatebehandlingsarbeid for fellesområder som trapperom, inngangspartier, fasader og utvendige områder.

Vi bruker kun de beste kvalitetsmaterialene for å sikre en varig og holdbar finish, og vi har et bredt utvalg av farger og teksturer å velge mellom for å oppfylle dine spesifikke behov og ønsker.

Vi har et dedikert og profesjonelt team av malere som vil jobbe hardt for å sikre at prosjektet blir fullført til tiden og innenfor budsjettet. Vi vil også sørge for at arbeidet utføres på en trygg og effektiv måte, slik at det ikke forstyrrer dagliglivet i borettslaget eller sameiet.

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon og pristilbud, og la oss hjelpe deg med å fornye utseendet på ditt borettslag eller sameie!

Tips for å velge riktig maler

Slik velger du malertjenester i Stavanger og omegn

Når man skal pusse opp hjemme, eller gjøre større maleprosjekter i et sameie eller borettslag, er det ofte lett å tenke at: “Å male noen vegger? Det fikser vi jo selv!”.

Når borettslaget skal males

Maleroppdrag for borettslag i Stavanger og omegn

Det er alltid rimeligere med godt og profesjonelt vedlikehold enn å måtte renovere – og å få profesjonell hjelp med denne jobben er en investering som varer i mange år fremover.