Utvendig og innvendig maling

Innvendig maling

Farger er trivsel, inspirasjon, kos og glede. Når hjemmet ditt skal males er det viktig å være grundig gjennom hele prosessen, og tenke nøye gjennom fargevalg. Slik får du et optimalt resultat som varer over tid.

Viking Malerservice AS har lang erfaring med å skape gode rom å leve i: Vi er grundige med forarbeidet og beskyttelse av tilliggende flater – og benytter dyktige og erfarne malere.

Den raskeste måten å puste nytt liv i et slitent rom, er å sette ny farge på det.

Vi gjør også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende blir mer effektive og av høyere kvalitet når de gjøres av fagfolk.

Viking Malerservice AS er en av få miljøsertifiserte mesterbedrifter i Rogalandsregionen og et ekstra trygt valg for deg som ønsker kvalitet i leveransen.

Og utvendig maling

Som lokal leverandør vet vi alt om tøft og krevende vestlandsvær, og ikke minst hvilke krav det stiller til valg av produkter for maksimal kvalitet og varighet på utendørs flater. 

Og under sånne forhold er også godt vedlikehold utrolig viktig.
Det er alltid rimeligere å vedlikeholde enn å renovere.

Viking Malerservice AS har lang erfaring med å gjennomføre utvendige maleprosjekter i Stavanger og omegn – alltid med spesielt fokus på optimal kvalitet, varighet og miljø. Vi benytter dyktige og erfarne malere, og kan gjøre en komplett løsning fra fjerning av gammel maling, vasking av overflate til ferdig maling.

Med det krevende klimaet vi har, er det en ekstra trygghet å benytte en lokal malemester som er bevisst disse utfordringene. Slik får du et godt og holdbart resultat.