Malerfirma Stavanger


Skal du male huset utvendig, pusse opp inne eller har du behov for malerfirma til andre typer oppdrag? Forandring fryder, men ofte kreves flere enn ett strøk for en fin finish, og før strøk nummer tre er ferdig er det fort gjort å bli lei. Da er det greit å vite om et firma som utfører malerarbeid til avtalt tid og en god pris.

Maler i Stavanger og omegn 

Viking Malerservice AS holder til på Forus og utfører alle typer maler oppdrag i hele Rogaland. Vi arbeider likevel også gjerne andre steder. Viking Malerservice utfører alt innen utvendig og innvendig maling samt tapetsering og gulvbelegg tjenester i Stavanger. .

Uansett om du er en privatperson som ønsker å male stua eller tapetsere soverommet, eller det er sameiet/borettslaget som har behov for hjelp til et malingsoppdrag kan vi hjelpe deg. Våre dyktige fagfolk har den kompetansen som kreves for å holde den gode kvaliteten og høye standarden vi ønsker å tilby våre kunder.

Innvendig og utvendig malerarbeid Stavanger 

Uansett om du har behov for innvendig eller utvendig malerarbeid Stavanger – i Viking Malerservice AS vet vi hva vi driver med, og lover kvalitetssikret arbeid. Vi vet at godt grunnarbeid er viktig for at resultatet skal bli fint og holdbart.

Innvendig og utvendig malerarbeid i Stavanger innebærer blant annet:

  • Maling av vegger og tak
  • Gulvmaling
  • Fasademaling
  • Sprøytemaling
  • Maling av trappeoppganger
  • Sparkling og grunnarbeid
  • Maling av vinduer og dører

Malerarbeid i borettslag og sameier Stavanger

I tillegg til malerarbeid i forbindelse med større prosjekter utfører vi også denne tjenesten for borettslag og sameier. Oppfølging er viktig, og vi bidrar med jevnlig ettersyn og tilstandsrapporter. På denne måten får vi kartlagt hva som trengs av vedlikehold fremover.

Hva koster malerarbeid i Stavanger?

Pris på malerarbeid i Stavanger varierer avhengig av omfanget av oppdraget og hvilket selskap du leier inn. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å få gjort, og hva som passer ditt budsjett. Vær obs på at det er flere som hevder å være et «billig og bra malerfirma», men som ikke nødvendigvis holder det de lover. Hvis tilbudet du får høres for godt ut til å være sant, så er det ofte det.

Kontakt oss om malerarbeid

Benytt vårt kontaktskjema eller ring oss på +47 51 57 00 33 for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med malerarbeid og annet vedlikeholdsarbeid.