Slik velger du malertjenester i Stavanger og omegn

Tips for å velge riktig maler


Når man skal pusse opp hjemme, eller gjøre større maleprosjekter i et sameie eller borettslag, er det ofte lett å tenke at: “Å male noen vegger? Det fikser vi jo selv!”.

Men du bør kanskje tenke deg litt ekstra nøye om. Maling er faktisk en egen profesjon, som krever erfaring og fagkunnskap, og når du hyrer en sertifisert malermester sikrer du et penere, holdbart resultat med kvalitetsgaranti.

For hvor god er du egentlig?
Legger du helt vanntette maskeringer og unngår stygge malingssstriper på det nylagte gulvet, når du legger siste malerhånd på listverket? Er sparklingen din 110 % jevn og pen, eller kommer den til å irritere deg i mange år i etterkant? Unngår du alltid skjemmende skjolder på veggene? Hvordan ble egentlig den tapeten du la på soverommet?

Det er mange aspekter ved en malejobb som trenger nøyaktighet, håndverk og erfaring for å få et perfekt resultat – og jobben trenger ikke være stor og kostbar for å unnskylde bruk av fagfolk. Du skal jo se på overflatene i hjemmet ditt hver eneste dag, tross alt.

Og kanskje ikke prisene er like avskrekkende som du tror.

Våre beste tips for å leie malertjenester
Med vår erfaring siden 2011 med å sette farge på små og store boliger i Stavanger og Rogaland, har vi samlet noen smarte råd og tips du bør tenke på når en malerjobb skal settes ut til fagfolk.

  • Velg en mesterbedrift: Mestermerket er din garanti for kvalitet og seriøsitet, og er et beskyttet merke som representerer fagmessig utført arbeid og seriøs forretningsdrift. Slik unngår du problemer med useriøse leverandører.
  • Inspirasjon og fargevalg: Gjør gjerne en god jobb med å hente inspirasjon og farger du har lyst på på forhånd, men spør oss også om råd. For det beste resultatet i en bolig er det smart å tenke helhetlig. Hva slags stemninger leter du etter? Vil du ha matte overflater eller litt mer glans? Hvilke kombinasjoner spiller best på lag? Når det gjelder utendørsflater bør du alltid kontrollsjekke fargen på forhånd, for å se hvordan den faktisk ender opp med å fungere.
  • Nøye budsjettering og god planlegging: Legg en plan for prosjektet og lag et detaljert budsjett. Hvor mye vil du egentlig bruke? Når passer det best å gjøre selve malejobben? Da blir det også enklere for oss å finne gode løsninger innenfor ditt budsjett.
  • Inviter oss hjem på befaring: Vi kommer hjem til deg helt gratis og uforpliktende, slik at vi sammen kan gå gjennom jobben. Da blir det gode muligheter for å diskutere farge- og materialvalg og vi får også mulighet til å komme med forslag til praktiske løsninger basert på vår erfaring og kunnskap. Og kanskje aller viktigst: Slik får vi det
    beste utgangspunktet for å gi deg et best mulig pristilbud.
  • En tydelig kontrakt: Vi skriver alltid en tydelig kontrakt – uansett størrelse på jobben. Tryggere for deg – og for oss.

Vi tar oppdrag i hele Rogaland
Hvis borettslaget ditt har behov for vedlikehold, bør du ta kontakt med oss for et ekstra godt tilbud. Vi opererer i hele Rogaland, med kvalifiserte håndverkere med utstrakt erfaring fra denne typen jobber.

Fagkunnskap, service og gode priser: Det er vi som setter farge på Stavanger.