Malermester for borettslag i Stavanger og omegn

Når borettslaget skal males


Vedlikehold av fellesrom og arealer er noe av det aller viktigste styret i borettslaget ditt er ansvarlig for. Det er alltid rimeligere med godt og profesjonelt vedlikehold enn å måtte renovere – og å få profesjonell hjelp med denne jobben er en investering som varer i mange år fremover.

Dugnad er bra, men bruk fagfolk til fagarbeid.

Dette er nemlig borettslagets vedlikeholdsansvar:

“Borettslaget skal vedlikeholde alt som det ikke påhviler andelseierne å vedlikeholde. Dette er fellesareal, bygningskroppen, etasjeskiller, trappeoppganger, fasader og utvendig areal.”

Det handler om mer enn utseende
Beboerne i sameier og borettslag er altså selv ansvarlige for vedlikeholdet på innsiden av sin egen bolig, mens de virkelig store bygningsverdiene er styrets ansvar. Bygningsmasse, fellesarealer og -rom er utsatt for høy slitasje og vær og vind, og har selvfølgelig også større behov for riktig vedlikehold.

Vi maler ikke kun for at bygningene skal se fine ut, men for å sikre at materialene holder seg ved like og tåler fukt, kulde, hete og tidens tann.

Derfor er det også en fordel å bruke kvalifiserte og erfarne fagfolk på disse viktige jobbene. Viking Malerservice AS er en sertifisert mesterbedrift. Da får du faktisk et resultat som holder seg langt bedre over tid.

Vi gjør både innvendig og utvendig arbeid
Mange sameier og borettslag velger å sette bort denne viktige jobben med å vedlikeholde bygningsmassen, og Viking Malerservice AS har lang erfaring med å levere malertjenester til borettslag, sameier og for gårdeiere i Stavanger-regionen og Rogaland forøvrig.

Som lokal leverandør er vi ekstra godt kjent med utfordringene knyttet til vestlandsvær og klima, og med lang erfaring kommer også evnen til å løse prosjekter raskt og priseffektivt.

Vi utfører absolutt alt av innvendig og utvendig arbeid for borettslag, sameier, gårdeiere og bedrifter:

  • Maling av fellesarealer
  • Maling av fasader
  • Maling av trappeoppganger
  • Maling av vinduer
  • Maling av dører
  • Beising
  • Maling av garasjer
  • Maling av gjerder
  • Maling av mur
  • Maling av inngangspartier

Alt dere trenger, kan vi levere. Alltid med ekstra fokus på høy kvalitet til avtalt tid og pris!

Vi tar oppdrag i hele Rogaland
Hvis borettslaget ditt har behov for vedlikehold, bør du ta kontakt med oss for et ekstra godt tilbud. Vi opererer i hele Rogaland, med kvalifiserte håndverkere, med utstrakt erfaring fra denne typen jobber.

Om oss
Viking Malerservice AS har erfaring siden 2011 med å gjennomføre utvendige maleprosjekter i Stavanger og omegn – alltid med spesielt fokus på optimal kvalitet, varighet og miljø. Vi er en miljøsertifisert mesterbedrift med dyktige og erfarne malere, og kan gjøre en komplett løsning fra fjerning av gammel maling, vasking av overflate til ferdig maling.